Recanvis Sky

Avinguda de l'Onze de Setembre 55 08120 La Llagosta Barcelona
93 514 59 14

Recanvis per a automòbils, furgonetes i tota mena de vehicles amb motor

Som una empresa dedicada a la venda i distribució de recanvis per a automòbils, camions i furgonetes, amb gran experiència i dedicació en el sector. Estem a la teva disposició a La Llagosta (Barcelona).

A Recanvis Sky som especialistes en pneumàtics, bateries de cotxe, moto i camió, filtres (oli, aire, etc.), olis, lubricants, pastilles i discs de fre, il·luminació (bombetes de cotxe), refrigerants, corretges i kits de distribució... En definitiva, podem dir que tenim tota mena de recanvis i accessoris originals, de les millors marques i a preus competitius.

Prestem un servei excel·lent a cadascun dels nostres clients, oferint-los una atenció personalitzada i assessorament a mida. Pregunta'ns per qualsevol dels nostres productes! T'informarem sobre les seves característiques i et direm si realment respon a les teves necessitats o te'n podem recomanar un altre.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon, per correu electrònic o venir directament a veure'ns, t'atendrem amb molt de gust!

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied